Airco kopen?

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Waarom een airco kopen?

De zomer staat weer voor de deur en de temperaturen zijn al flink aan het stijgen. Het is natuurlijk heerlijk genieten van de zon buiten. Maar het is even fijn als je verkoeling kan gaan zoeken in huis! Hiervoor is een goed airco systeem ideaal! En wist je dat als je deze zou kopen je daar in de winter ook plezier van kan hebben?

airco-aalst

Veel mensen denken bij een airco veelal aan het verkoelen van kamers tijdens warme zomerdagen. Maar er zijn nog een aantal voordelen bij het gebruik hiervan:

  • Lage CO2-uitstoot
  • Relatief lage investeringskosten
  • Veelal is een snelle installatie mogelijk
  • Schone lucht door filtersysteem
  • Het hele jaar door een aangenaam klimaat

Doordat de airconditioning gekoppeld kan worden aan een warmtepomp kan je zelfs in de koude wintermaanden genieten van jouw airco! Deze zorgt er dan voor dat warme schone lucht wordt aangevoerd. Zo kan je continu zelf jouw temperatuur bepalen in huis en is het ook nog eens goed voor jouw energierekening!

Daarnaast bieden wij airco’s aan van het kwaliteitsmerk Daikin. Deze systemen zijn geruisloos en bieden een optimaal rendement! Hierdoor voel je de airconditioning wel, maar hoor je hem niet!

Bovendien krijg je een uitstekende klantenservice!

Welke soorten airco’s bestaan er?

Er bestaan verschillende soorten airconditioners:

  • Mobiele airco’s
  • Split airconditioning
  • Multi-split systemen

Hierdoor kunnen we garanderen dat er voor elke woonsituatie een goede airconditioning geleverd kan worden. Natuurlijk hangt de keuze af van de mogelijkheden in jouw woonruimte. Wij kijken dan ook graag samen met jou naar de mogelijkheden voor jouw persoonlijke situatie. Ons team bestaat uit enthousiaste professionals die jouw tevredenheid hoog in het vaandel dragen.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven