Waarom een airco kopen?

De zomer staat weer voor de deur en de temperaturen zijn al flink aan het stijgen. Het is natuurlijk heerlijk genieten van de zon buiten. Maar het is even fijn als u verkoeling kunt gaan zoeken in huis! Hiervoor is een goed airco systeem ideaal! En wist u dat als u deze zou kopen u daar in de winter ook plezier van kunt hebben?

Aarzel niet en neem direct contact met ons op. Wij bieden ruime keuze aan verschillende soorten airconditioning systemen. Wij kijken samen met u welk systeem het beste in uw situatie past!

Veel mensen denken bij een airco veelal aan het verkoelen van kamers tijdens warme zomerdagen. Maar er zijn nog een aantal voordelen bij het gebruik hiervan:

  • Lage CO2-uitstoot
  • Relatief lage investeringskosten
  • Veelal is een snelle installatie mogelijk
  • Schone lucht door filtersysteem
  • Het hele jaar door een aangenaam klimaat

Doordat de airconditioning gekoppeld kan worden aan een warmtepomp kunt u zelfs in de koude wintermaanden genieten van uw airco! Deze zorgt er dan voor dat warme schone lucht wordt aangevoerd. Zo kunt u continu zelf uw temperatuur bepalen in huis en is het ook nog eens goed voor uw energierekening!

Daarnaast bieden wij airco’s aan van het kwaliteitsmerk Daikin. Deze systemen zijn geruisloos en bieden een optimaal rendement! Hierdoor voelt u de airconditioning wel, maar hoort u hem niet! Bovendien krijgt u een uitstekende klantenservice!

Bent u nieuwsgierig wat uw persoonlijke voordelen zijn? Wij maken graag een vrijblijvende offerte op basis van uw wensen! Wacht niet langer en neem contact met ons op!

Welke soorten airco’s bestaan er?

Er bestaan verschillende soorten airconditioners:

  • Mobiele airco’s
  • Split airconditioning
  • Multi-split systemen

Hierdoor kunnen we garanderen dat er voor elke woonsituatie een goede airconditioning geleverd kan worden. Natuurlijk hangt de keuze af van de mogelijkheden in uw woonruimte. Wij kijken dan ook graag samen met u naar de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie. Ons team bestaat uit enthousiaste professionals die uw tevredenheid hoog in het vaandel dragen.

Wilt u weten welke soort airco geschikt is voor uw woon-/werkruimte? Neem dan snel contact op met ons. Wij zorgen dat u snel de juiste informatie krijgt en niet langer hoeft te zoeken!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Klantengetuigenissen

Enkele dagen geleden zaten we met een ernstig defect in onze verwarmingsinstallatie. Niet enkel de ketel, maar ook de schoorsteen moest grondig gereinigd worden.

De werken zijn prima uitgevoerd, en, heel fijn voor ons, de factuur is nog niet eens zo hoog voor de knappe interventie.

 

– Familie Detremerie, Aalst

Super service, stipt en keurig werk! Bedankt!

– Sandra Van Belle

Mochten alle aannemers zoals u zo snel alles oplossen qua openstaande punten van het werfverslag, we zouden niets van stress hebben!

Bedankt!

– Bart

Bedankt voor het mooi en goed werk van u mannen, ik ben zeer tevreden je mag het hun zeggen, ze mogen ook naar zee komen werken binnen kort ­čÖé

– Bart D.G.

Vandaag onderhoud uitgevoerd en regenwaterfilter verplaatst, prachtig gewerkt zoals altijd.

Bedankt,

– Waldo Vandendriessche

Bedankt voor de goede werkman en assistent die je gestuurd hebt.

Top service!

– Magda Verheyden

Bedankt voor de spoedig uitvoering. Stijn is een Super werkman.

– Liliane Slagmulder

Top firma!! 1 adres en snelle service!

– Lutgarde Van Hecke

Deze morgen is de nieuwe boiler geïnstalleerd , alles werkt terug perfect.
Merci voor de snelle interventie en een pluim voor uw installateurs die mooi werk leverden.

– J├╝rgen Windels┬á

Dikke merci voor de snelle service!

– Filip Stalpaert

Bart en Glen zijn hier een kwartiertje buiten. Ze hebben goed werk geleverd, waren erg voorzichtig (zoals ik had gevraagd) en aangenaam in de omgang.

Ik ben een tevreden klant en zal mondeling reclame maken voor jouw firma.

– Martine Blondeel