Badkamerrenovatie Aalst

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Ben je op zoek naar een specialist op vlak van badkamerrenovatie in regio Aalst?

Kan jouw huidige badkamer een grondige opfrisbeurt gebruiken? Is het eindelijk tijd om die douche of dat bad waarvan je altijd al gedroomd hebt te laten plaatsen? Met Van der Vurst als professionele partner zit je goed voor elke badkamerrenovatie in de omgeving van Aalst.

Badkamerrenovatie_Aalst

Waarom kiezen voor een badkamerrenovatie?

De badkamer is veruit de belangrijkste ruimte in jouw woning. Het is de kamer waarvan het hele gezin meermaals per dag gebruik maakt. Voor persoonlijke hygiëne, maar ook meer en meer om tot rust te komen. Met een grondige voorbereiding en een realistische planning zorgen wij voor een zorgeloos verbouwtraject. Wij vernieuwen jouw badkamer uiteraard volledig volgens jouw wensen. Zo plaatsen we alle meubels en verzorgen al het sanitair alsook de elektriciteit. Van zodra de werken gedaan zijn, kan je van jouw compleet nieuwe badkamer genieten.

Hoe jij jouw badkamer inricht, daar ben je volledig vrij in. We geven in elk geval graag professioneel advies over jouw project.

Wil je meer informatie over onze service en diensten in de omgeving van Aalst? Bel ons direct op het nummer 053/39.53.39 of neem contact op via ons contactformulier!

Hou ook onze nieuwspagina op onze website in de gaten. Hier vind je maandelijks een blog over een actueel onderwerp. Wist je bijvoorbeeld dat het erg belangrijk is om een goed ventilatiesysteem te plaatsen in jouw badkamer en dat een waterontharder ervoor zorgt dat jouw sanitair langer als nieuw blijft? Vergeet daarnaast niet om ons te bezoeken en te volgen op onze Facebookpagina. Zo blijf je van alle ontwikkelingen op de hoogte!

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven