Buderus installateur

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Buderus installateur

Ben je op zoek naar een verwarmingssysteem van absolute topkwaliteit? Kies dan voor Buderus. Met zijn jarenlange ervaring is het dé verwarmingsexpert bij uitstek. Op zoek naar een Buderus installateur? Daarvoor kan je op Van der Vurst rekenen. Je kan bij ons ook terecht voor het onderhoud of de herstelling van jouw bestaande Buderus verwarmingssysteem.

Ontwerp-zonder-titel-2021-06-18T163759.358

Waarom kiezen voor Buderus?

Buderus biedt al sinds 1731 verwarmingsoplossingen aan. Doorheen de eeuwen hebben ze een uitstekende expertise opgebouwd en is hun passie voor verwarming alleen maar groter geworden. Al snel specialiseerde de Duitse fabrikant zich in het maken van complete verwarmingssystemen. Zo ontwerpt het bedrijf systemen op maat van de specifieke situaties van zijn klanten.

Buderus richt zich voornamelijk op drie pijlers: het comfort van de klant, kwaliteit en betrouwbaarheid. Ben j e op zoek naar een degelijk verwarmingssysteem? Dan zit je ongetwijfeld goed bij Buderus.

De verschillende verwarmingssystemen

Wist je trouwens dat Buderus deel uitmaakt van Bosch? Bosch is één van de Europese marktleiders in de verwarmingssector. Naast gasketels en stookolieketels biedt Buderus ook volgende verwarmingsoplossingen aan:

  • Boilers
  • Vloerverwarming
  • Radiatoren
  • Systemen voor de toepassing van hernieuwbare energie

Veranderen jouw behoeften of jouw budget na verloop van tijd? Voor welk type verwarming je ook kiest, dankzij de modulaire opbouw van Buderus groeit het verwarmingssysteem mee met jouw situatie. Bovendien is jouw installatie perfect combineerbaar met hernieuwbare oplossingen. Ook als je achteraf pas beslist om jouw installatie uit te breiden.

Op zoek naar een Buderus installateur?

Ben je op zoek naar een erkende Buderus installateur? Of heeft jouw bestaande verwarmingssysteem nood aan een onderhoud? Schakel dan de hulp in van Van der Vurst. Ons team bestaat uit ervaren loodgieters en installateurs die jouw tevredenheid hoog in het vaandel dragen.

Neem snel contact met ons op via het contactformulier of kom eens langs in onze toonzaal! Wij stellen graag een persoonlijke en vrijblijvende offerte voor je op.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven