Centrale verwarming Aalst

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Ben jij op zoek naar centrale verwarming in regio Aalst?

Je woning verwarmen op een doeltreffende en duurzame manier? Dan kom je al snel uit bij centrale verwarming. Aarzel dan ook niet en neem direct contact op met dé specialist van Aalst! Of het nu gaat om een herstelling van een storing óf de aanschaf van een nieuwe cv-installatie, wij laten je niet in de kou staan.

Centrale verwarming Aalst

Ontdek ons gamma aan diverse soorten en merken

Bij Van der Vurst kan je kiezen uit diverse types en merken van verwarmingsinstallaties. Denk hierbij onder meer aan condensatieketels, vloerverwarming en warmtepompen van onder andere de merken Weishaupt, Radson en Daikin. 

Het grote voordeel van een warmtepomp van bijvoorbeeld Daikin is dat je gebruik maakt van natuurlijke energie. Zo bespaar je heel wat geld op je energiefactuur. Ook met een condensatieketel van Weishaupt kan je al tot 35% besparen op de kosten vergeleken met een traditionele gasketel. Met vloerverwarming verbruik je tot 15 procent minder energie en geniet je van eindeloos comfort. Een echte aanrader voor jouw nieuwbouwwoning of renovatiepand.

Wil je in de regio Aalst een goed advies over de aanschaf of herstelling van een cv-installatie? Bel ons dan direct op het nummer 053/39.53.39 of neem contact op via ons contactformulier!

Kies de centrale verwarming die bij jouw woning past

Wanneer je besluit om een centrale verwarming bij Van der Vurst aan te kopen kijken we eerst naar jouw persoonlijke situatie. We zorgen voor een overzicht van de mogelijkheden. Hierbij houden we uiteraard rekening met jouw wensen en ideeën zodat jij tevreden bent over het resultaat. Vervolgens maken we vrijblijvend een offerte voor je op. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie over een cv-installatie in de regio Aalst? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven