Centrale verwarming Lede

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Ben je op zoek naar plaatsing of herstelling van centrale verwarming in regio Lede?

Aarzel niet en neem direct contact op met dé loodgieter van Lede! Of het nu gaat om een herstelling van een storing óf de aanschaf van een nieuwe verwarmingsinstallatie, wij laten je niet in de kou staan. Ons team bestaat uit ervaren installateurs en herstellers die jouw tevredenheid hoog in het vaandel dragen.

Centrale verwarming Aalst

Welke soorten verwarmingsinstallaties zijn er?

Bij ons heb je de keuze tussen een aantal soorten en merken van verwarmingsinstallaties. Zo kan je bij ons terecht voor o.a.:

Het grote voordeel van een warmtepomp is dat deze gebruik maakt van natuurlijke energie. Dit scheelt een hoop kosten op jouw energiefactuur. Maar ook met een condensatieketel bespaar je al tot 35% op jouw energiefactuur t.o.v. een traditionele gaswandketel.

Daarnaast kan je bij ons altijd terecht voor een degelijk en goed advies. Wij bekijken jouw persoonlijke situatie en kijken samen met jou naar de mogelijkheden. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw wensen en ideeën zodat jij tevreden bent over het resultaat. We maken vrijblijvend een offerte voor je op zodat je weet waar je aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan.

Wil je meer informatie over onze service en diensten in de omgeving van Lede? Bel ons direct op het nummer 053/39.53.39 of neem contact op via ons contactformulier!

Bezoek en volg onze Facebookpagina. Hier kan je allerlei tips en adviezen terugvinden over verschillende onderwerpen. Ook op de nieuwspagina van onze website vind je maandelijks een blog over een actueel onderwerp. Zo blijf je van alle ontwikkelingen op de hoogte!

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven