Waarom kiezen voor Van der vurst?

Maak van jouw huis een energiezuinige woning

Geen of zeer lage energiekosten, wie wil dat nu niet? Met een energiezuinige woning heb je geen last van tocht, is het gelijkmatig warm en heb je continue aanvoer van verse lucht. Er worden steeds meer energieneutrale woningen gebouwd, maar ook jouw huidige woning kan energiezuinig gemaakt worden. Wij leggen in deze blog uit hoe je een perfecte energiebalans creëert in jouw woning.

Optimale isolatie en ventilatie voor een energiezuinige woning

Isolatie vormt de basis voor een duurzame woning. Het gaat warmteverlies tegen waardoor de binnentemperatuur constant blijft. Door de vloer, muur en het dak te isoleren kan je heel wat energie besparen tegen een relatief lage investering.

Naast isolatie is ook ventilatie een belangrijk onderdeel bij het energiezuinig maken van jouw woning. Een ventilatiesysteem optimaliseert jouw wooncomfort en gezondheid door ervoor te zorgen dat er telkens verse lucht wordt aangevoerd. Bij nieuwbouwwoningen en renovatiepanden is het zelfs verplicht om ventilatie te installeren.

Zuinig en milieuvriendelijk verwarmen

Vervolgens is ook duurzame verwarming van belang. De beste keuze voor het milieu is de warmtepomp met lage temperatuurverwarming. Als jouw isolatie goed is, kan je met lage temperaturen gemakkelijk jouw huis verwarmen. Koppel deze aan vloerverwarming en je geniet van nog meer comfort. Vloerverwarming verdeelt de warmte namelijk via leidingen onder de vloer. Hierdoor krijg je een gelijkmatigere warmteverdeling in huis.

Kies voor gratis stroom met zonnepanelen

Tenslotte kan je ervoor kiezen om zonnepanelen te laten plaatsen. Deze zijn jouw geld meer dan waard, want je wint de investering snel terug in gratis stroom. Bovendien juicht het milieu met je mee, want de zon is een van de milieuvriendelijkste energiebronnen. 

Meer informatie en gratis offerte op maat

Wil je meer informatie over de voordelen en het rendement van onze energiezuinige oplossingen op het gebied van ventilatie, verwarming en gratis stroom? Neem dan contact met ons op. Wij stellen graag een persoonlijke offerte voor je op met de kosten en de terugverdientijd van deze investering. Zo weet je exact waar je aan toe bent.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven