Hybride warmtepomp Remeha

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Het beste van twee werelden

Een hybride warmtepomp van Remeha is de ideale oplossing voor wie snel en efficiënt wil verduurzamen. Hiermee voeg je simpelweg een warmtepomp toe aan je huidige cv-installatie. Hoewel je hiermee niet helemaal afscheid neemt van aardgas, kan je wel tot 70% besparen op je jaarlijkse gasverbruik, en dat zonder nood aan ingrijpende verbouwingen. Gezien de sterk gestegen gasprijzen staat de hybride warmtepomp sterk als alternatief voor zonnepanelen. Het vormt tevens een prima aanvulling wanneer je reeds over zonnepanelen beschikt.

Hybride

Hoe werkt het?

Een hybride warmtepomp van Remeha heeft zowel een binnen- als een buiten-unit en functioneert gedeeltelijk zoals een volledig elektrische warmtepomp. De buiten-unit onttrekt warmte aan de buitenlucht en geeft deze via een specifiek koelmiddel door aan je huis. Het specifieke verschil met de volledig elektrische variant is dat de hybride warmtepomp is verbonden met een cv-ketel. Samen garanderen ze het comfort in je woning. De cv-ketel levert warm water voor je douche en bad, terwijl de warmtepomp het merendeel van het jaar de verwarming van je huis voor zijn rekening neemt.

Wanneer het kouder wordt, neemt de cv-ketel de verwarming van je woning deels over. De installatie maakt zelf uit op welk moment dit het meest efficiënt is. Hiermee realiseer je een slimme besparing op CO2-uitstoot en energiekosten.

Wil je goed advies over de aankoop van een hybride warmtepomp van Remeha? Bel ons dan direct op het nummer 053/39.53.39 of neem contact op via ons contactformulier!

Hybride warmtepomp Remeha: geschikt voor elk huis

Het grote pluspunt van een hybride warmtepomp is dat ze aansluit op je bestaande cv-installatie en zelfs in matig geïsoleerde woningen rendabel kan zijn. Zo’n warmtepomp functioneert op lagere temperaturen, tussen 45 en 55°C, in vergelijking met de 60 tot 80°C van een traditionele cv-ketel. Wil je nagaan of je woning ook bij lagere temperaturen aangenaam blijft, probeer je ketel dan eens een periode op 60°C te zetten. Mocht dit niet comfortabel aanvoelen, overweeg dan eerst om in aanvullende isolatie te investeren.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven