Waarom kiezen voor Van der vurst?

Wat is het nut van een hybride waterontharder?

Je hebt er vast en zeker al mee te maken gehad: kalkaanslag die zich vormt in jouw waterleidingen. Om dit te vermijden zijn verschillende opties mogelijk. Zo kan je er voor kiezen om een hybride waterontharder te laten plaatsen.

Waarom een waterontharder laten plaatsen?

Een waterontharder biedt tal van voordelen. Eerst en vooral verlengt het de levensduur van huishoudapparaten die water gebruiken. Denk aan jouw koffiezetapparaat, jouw wasmachine, de douche,… Met een waterontharder wordt kalkaanslag in waterleidingen en op tegels, kranen en vloeren beperkt tot een minimum.

Bovendien is een waterontharder ook voordelig voor jouw gezondheid, want kalk brengt niet enkel schade aan in je huishouden, het kan ook een negatief effect hebben op jouw gezondheid. Kalk kan agressief zijn voor de huid. Zo kan het jeuk of een droge of gevoelige huid veroorzaken. Daarnaast kan het ook een impact hebben op de gezondheid van jouw haar. Kalk maakt het haar breekbaar en neemt de glans uit je haar weg.

hybride waterontharder

Wat heeft een hybride waterontharder te bieden?

Een hybride waterontharder bestaat uit twee delen: een actieve koolfilter en kationische hars. Net als bij een gewone waterontharder verwijdert de kationische hars de kalk uit het water, maar een hybride waterontharder gaat net dat stapje verder dan een traditionele waterontharder.

Het verschil zit hem in de actieve koolfiltratie. Die actieve kool verbetert de kwaliteit van het drinkwater. Zo wordt de chloorsmaak en eventuele resten van pesticiden, herbiciden en geneesmiddelen uit het leidingwater gefilterd. Met een hybride waterontharder geniet je niet alleen van alle voordelen van een waterontharder, maar stroomt er ook lekker en gezond drinkwater uit elke kraan in jouw huis. Geen flessenwater meer dus, wat dan weer goed is voor het milieu.

Meer weten?

Ben je op zoek naar een vakman om een hybride of traditionele waterontharder te plaatsen? Of wil je er graag nog meer over weten? Schakel dan de hulp in van Van der Vurst. Wij helpen je graag verder. Contacteer ons via 053/39.53.39 of via ons contactformulier.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven