Waarom kiezen voor Van der vurst?

Lekkende radiator? Van der Vurst staat voor je klaar!

Het is je misschien ook al overkomen: op een dag ligt er een plas water onder jouw radiator. Je wil dit probleem zo snel mogelijk oplossen want een lekkende radiator kan ernstige gevolgen met zich meebrengen. Ben je een handige Harry? Dan kan je de klus eventueel zelf klaren. Schakel je liever deskundige hulp in? Ons team van professionele loodgieters staat voor je klaar! 

Hoe ontstaan lekken in een radiator?

Een lek in een radiator is een veelvoorkomend probleem, zeker in de badkamer. Maar hoe ontstaat zo een lek eigenlijk? De meeste radiatoren lekken bij de verbindingen. Het kan zijn dat de verbindingen vanaf het begin niet goed zijn aangesloten, dat ze na een tijd verroest zijn of dat de koppelingen niet meer goed sluiten door een verschuiving.

lekkende radiator

Tips om lekkages te vermijden

Voorkomen is beter dan genezen. Er zijn enkele tips die je kan toepassen om lekkages te vermijden. Bij het aansluiten van een radiator moet je altijd teflontape tegendraads aanbrengen. Teflontape zorgt ervoor dat een schroefverbinding waterdicht is. Je moet de tape onder andere gebruiken om de kraan te bevestigen waarmee je de watertoevoer kan openen en afsluiten. En misschien wel de allerbeste tip die we je kunnen meegeven: laat jouw radiator aansluiten door ervaren loodgieters. Onze vakmensen weten perfect waarop ze moeten letten om een lekkage te voorkomen.

Wij herstellen graag jouw lekkende radiator

Toch een lek in jouw radiator? Reken op Van der Vurst, jouw erkende loodgieter in West- en Oost-Vlaanderen, om jouw lekkende radiator te herstellen. Met jaren ervaring op de teller helpen we je zo uit de nood. Neem snel contact met ons op.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven