Lekkende radiator? Van der Vurst staat voor u klaar!

Lekkende radiator? Van der Vurst staat voor u klaar!

Het is u misschien ook al overkomen: op een dag ligt er een plas water onder uw radiator. U wilt dit probleem zo snel mogelijk oplossen want een lekkende radiator kan ernstige gevolgen met zich meebrengen. Bent u een handige harry? Dan kan u de klus eventueel zelf klaren. Schakelt u liever deskundige hulp in? Ons team van professionele loodgieters staat voor u klaar!

Hoe ontstaan lekken in een radiator?

Een lek in een radiator is een veelvoorkomend probleem, zeker in de badkamer. Maar hoe ontstaat zo een lek eigenlijk? De meeste radiatoren lekken bij de verbindingen. Het kan zijn dat de verbindingen vanaf het begin niet goed zijn aangesloten, dat ze na een tijd verroest zijn of dat de koppelingen niet meer goed sluiten door een verschuiving.

lekkende radiator

Tips om lekkages te vermijden

Voorkomen is beter dan genezen. Er zijn enkele tips die u kan toepassen om lekkages te vermijden. Bij het aansluiten van een radiator moet u altijd teflontape tegendraads aanbrengen. Teflontape zorgt ervoor dat een schroefverbinding waterdicht is. U moet de tape onder andere gebruiken om de kraan te bevestigen waarmee u de watertoevoer kunt openen en afsluiten. En misschien wel de allerbeste tip die we u kunnen meegeven: laat uw radiator aansluiten door ervaren loodgieters. Onze vakmensen weten perfect waarop ze moeten letten om een lekkage te voorkomen.

Wij herstellen graag uw lekkende radiator

Toch een lek in uw radiator? Reken op Van der Vurst, uw erkende loodgieter in West- en Oost-Vlaanderen, om uw lekkende radiator te herstellen. Met jaren ervaring op de teller helpen we u zo uit de nood. Neem snel contact met ons op.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail