Loodgieter dringende interventie

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Loodgieter nodig voor een dringende interventie? Reken op Van der Vurst!

Ben je op zoek naar een loodgieter voor een dringende interventie? Dan ben je bij Van der Vurst aan het juiste adres! Of het nu gaat over verstoppingen of een panne aan jouw verwarmingsketel, wij zorgen ervoor dat je snel geholpen wordt. Ons team bestaat uit ervaren installateurs en loodgieters die jouw tevredenheid hoog in het vaandel dragen.

vdv-loodgieter

Wij helpen je uit de nood

Zit je met een lek in de waterleiding? Is jouw toilet of afvoer verstopt of heeft jouw centrale verwarming het begeven? Dan heb je nood aan een loodgieter die snel een oplossing kan bieden voor jouw probleem. Gelukkig kan je rekenen op Van der Vurst, jouw ervaren loodgieter in Oost-Vlaanderen. Met ons ruim assortiment wisselstukken helpen we je snel uit de nood. Bovendien maken wij steeds heldere afspraken met onze klanten en respecteren wij de vooropgestelde deadline.

Waarvoor kan je verder bij ons terecht?

Naast dringende interventies kan je bij ons ook terecht voor het installeren en het onderhoud van jouw verwarming, sanitair en ventilatie.

Daarnaast plaatsen wij ook warmtepompen. De ideale oplossing als je graag jouw steentje bij wilt dragen aan het milieu. Of misschien smacht je tijdens de warme zomermaanden naar airco in huis? Ook daarvoor kan je op Van der Vurst rekenen. Wij zetten alles op alles om jouw wooncomfort te verhogen met kwaliteitsoplossingen op maat.

Op zoek naar een loodgieter voor een dringende interventie?

Heb je een loodgieter nodig voor een dringende interventie? Laat je dan bijstaan door Van der Vurst, jouw ervaren loodgieter in Oost-Vlaanderen.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven