Loodgieter Erpe-Mere

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Loodgieter Erpe-Mere

Ben je op zoek naar een bekwame loodgieter in Erpe-Mere? Dan ben je bij Van der Vurst aan het juiste adres! Ons team bestaat uit ervaren installateurs en loodgieters die jouw tevredenheid hoog in het vaandel dragen.

vdv-loodgieter

Welke werkzaamheden voeren wij uit?

Als ervaren loodgieters zijn wij expert in het snel oplossen van lekkages en verstoppingen. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor allerlei andere diensten:

  • Verwarming plaatsen of herstellen: wij zijn jouw partner voor elke verwarmingsklus. De verwarmingsinstallaties van Van der Vurst zijn oerdegelijk en energiezuinig.
  • Sanitair plaatsen of herstellen: creëer jouw eigen wellnessparadijs. Of je nu graag een inloopdouche, ligbad of nieuwe lavabo wilt laten installeren, wij helpen je graag verder.
  • Airco (met verwarming) plaatsen of herstellen: verkoel jouw woning met de juiste airconditioning en creëer een ideaal leefklimaat in elk seizoen. Tip: koppel jouw airco aan jouw warmtepomp om gratis verwarming uit de natuur te halen.
  • Ventilatie plaatsen of herstellen: het hele jaar door gezonde lucht inademen? Voorzie dan zeker ventilatie. Bij totaalrenovaties en geïsoleerde nieuwbouwwoningen is dit trouwens verplicht.
  • Zonnepanelen en warmtepomp plaatsen of herstellen: jouw energie uit de natuur halen zonder daar een cent voor te betalen? Verwarm jouw water via zonnepanelen of installeer een warmtepomp.

Advies en offerte op maat

Bij ons kan je altijd terecht voor een degelijk en goed advies. Of het nu gaat om het renoveren van een oude badkamer of het compleet installeren van een nieuwe badkamer of het plaatsen van zonnepanelen, wij zorgen voor een advies op maat. De offerte stellen we samen met jou op. Hierbij houden we te allen tijde rekening met jouw wensen en ideeën zodat je zeker tevreden bent van het resultaat.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven