Loodgieter Sint-Lievens-Houtem

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Loodgieter nodig in Sint-Lievens-Houtem?

Op zoek naar een bekwame loodgieter in Sint-Lievens-Houtem? Dan ben je bij Van der Vurst aan het juiste adres! Onze ervaren installateurs en loodgieters staan steeds voor je klaar, zowel voor dringende interventies als voor het plaatsen van verwarming, sanitair of ventilatie.

vdv-loodgieter

Wij helpen je uit de nood

Een lek, een leiding die verstopt zit, de centrale verwarming die het begeven heeft… voor sommige problemen wil je liever vandaag dan morgen een oplossing. Heb je nood aan een dringende interventie? Schakel dan de hulp in van Van der Vurst, jouw ervaren loodgieter in Oost-Vlaanderen. Wij beschikken over een ruim assortiment aan wisselstukken waardoor we je snel uit de nood kunnen helpen.

Naast dringende interventies kan je bij ons ook terecht voor het plaatsen van verwarming, ventilatie, sanitair en airco-systemen. Heeft jouw verwarmingsketel nood aan een periodiek onderhoud? Of moeten jouw leiding en/of apparatuur vervangen worden? Ook daarvoor kan je een beroep doen op Van der Vurst.

Samen naar een duurzamere wereld

Bij Van der Vurst dragen wij dagelijks ons steentje bij aan de natuur. Een warmtepomp plaatsen, een huis voorzien van zonnepanelen… keer op keer zetten we ons in om de wereld een beetje duurzamer te maken. Wil je zelf bijdragen aan een betere wereld? Kies dan voor onze energiezuinige oplossingen. Die zijn zacht voor het milieu én jouw portemonnee.

Ben je op zoek naar een loodgieter in Sint-Lievens-Houtem?

Moet jouw verwarming, sanitair of ventilatie geïnstalleerd of hersteld worden? Laat je dan bijstaan door Van der Vurst, jouw ervaren loodgieter in Sint-Lievens-Houtem.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven