Loodgieter Zottegem

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Loodgieter nodig in zottegem?

Op zoek naar een bekwame loodgieter in Zottegem? Dan ben je bij Van der Vurst aan het juiste adres! Onze ervaren installateurs en loodgieters staan steeds voor je klaar, zowel voor dringende interventies als voor het plaatsen van verwarming, sanitair of ventilatie.

vdv-loodgieter

Dringend een loodgieter nodig?

Soms loopt er wel eens iets fout in huis. Water dat niet meer wegstroomt, de verwarming die koud blijft of vreemde luchtjes die de kop opsteken. In deze gevallen wil je liever vandaag dan morgen een oplossing. Heb je een loodgieter nodig voor een dringende interventie? Reken dan op Van der Vurst. Dankzij ons ruim assortiment aan wisselstukken kunnen wij je snel uit de nood helpen. Ons tienkoppige team staat steeds voor je klaar met raad en daad.

Waarvoor kan je nog bij ons terecht?

Wij zijn er niet alleen voor je voor dringende interventies. Ook als je op zoek bent naar een bekwame loodgieter om je verwarming, sanitair of ventilatie te installeren ben je bij ons aan het juiste adres.

Wist je trouwens dat we bij Van der Vurst graag bijdragen tot een duurzamere wereld? Zo kan je bij ons terecht voor energiezuinige oplossingen die zacht zijn voor het milieu, én voor je portemonnee. Wij plaatsen onder meer thermische zonnepanelen en warmtepompen. Smacht je tijdens de warme zomermaanden naar airco in huis? Ook daarmee kunnen wij jou helpen. Wij zetten alles op alles om jouw wooncomfort te verhogen met kwaliteitsoplossingen op maat.

Ben je op zoek naar een loodgieter in Zottegem?

Moet jouw verwarming, sanitair of ventilatie geïnstalleerd of hersteld worden? Laat je dan bijstaan door Van der Vurst, jouw ervaren loodgieter in Zottegem.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven