Waarom kiezen voor Van der vurst?

Waarom een Quooker kraan niet mag ontbreken in jouw keuken

In slechts enkele seconden pasta koken, thee zetten of jouw tomaten ontvellen? Met een Quooker kraan kan het! Je hebt niet alleen op elk ogenblik kokend water bij de hand, de Quooker kraan zorgt er ook voor dat je tijd en energie bespaart. Hoe dat allemaal kan ontdek je in deze blog.  

Hoe werkt een Quooker kraan?

De Quooker kraan is een gemak in de keuken. Met één druk op de knop heb je kokend water. Eten koken, pannen schoonmaken, thee zetten… het is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Kies je voor een Quooker kraan dan geniet je niet alleen van uitstekende kwaliteit, de kraan staat ook bekend voor zijn zeer stijlvolle uitstraling.

Maar hoe werkt zo’n kokendwaterkraan juist? De kraan bestaat uit twee delen: de kokendwaterkraan zelf die zich op het aanrecht bevindt en het reservoir eronder, waarin het water op 108°C bewaard wordt. Het reservoir is goed geïsoleerd zodat het water nergens naartoe kan. Daardoor is er weinig energie nodig om het water in het reservoir op temperatuur te houden. 

quooker kraan

Wat zijn de voordelen?

Met een Quooker in huis is wachten op kokend water voorgoed verleden tijd. Zo bespaar je kostbare tijd, en dat elke dag opnieuw. Maar een Quooker kraan is niet alleen tijdbesparend, het heeft nog veel meer te bieden:

  • Lekker kraantjeswater: Doordat het drinkwater optimaal gereinigd wordt, smaakt het water uit jouw Quooker véél beter dan gewoon kraantjeswater.
  • Plaatsbesparend: Haal je een Quooker in huis dan behoort de waterkoker officieel tot het verleden. Zo bespaar je kostbare ruimte in de keuken.
  • Energiebesparend: Heb je meerdere keren per dag kokend water nodig dan verbruik je met een Quooker aanzienlijk minder energie dan met een waterkoker. De reden? De Quooker werkt als een soort thermosfles.
  • Waterbesparend: Met een Quooker kraan tap je nooit meer water dan je nodig hebt.
  • Veilig: Voordat er kokend water uit de kraan stroomt moet je eerst de kindveilige bedieningsknop twee keer indrukken en vervolgens draaien. Een Quooker kraan is dus 100% veilig.

Bovendien geniet je met de Quooker Cube in no-time van bruisend water.

Meer informatie nodig?

Wil je graag nog meer informatie over een Quooker kraan? Of wil je er een aanschaffen voor jouw keuken? Laat je dan bijstaan door Van der Vurst. Er bestaan verschillende Quooker kranen die van elkaar verschillen op het gebied van functies en design. Samen met jou kiezen we de Quooker die het best bij jouw noden past. Contacteer ons via 053/39.53.39 of via ons contactformulier.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven