Waarom een Quooker kraan niet mag ontbreken in uw keuken

Waarom een Quooker kraan niet mag ontbreken in uw keuken

In slechts enkele seconden pasta koken, thee zetten of uw tomaten ontvellen? Met een Quooker kraan kan het! U heeft niet alleen op elk ogenblik kokend water bij de hand, de Quooker kraan zorgt er ook voor dat u tijd en energie bespaart. Hoe dat allemaal kan ontdekt u in deze blog.  

Hoe werkt een Quooker kraan?

De Quooker kraan is een gemak in de keuken. Met één druk op de knop heeft u kokend water. Eten koken, pannen schoonmaken, thee zetten… het is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Kiest u voor een Quooker kraan dan geniet u niet alleen van uitstekende kwaliteit, de kraan staat ook bekend voor zijn zeer stijlvolle uitstraling.

Maar hoe werkt zo’n kokendwaterkraan juist? De kraan bestaat uit twee delen: de kokendwaterkraan zelf die zich op het aanrecht bevindt en het reservoir eronder, waarin het water op 108°C bewaard wordt. Het reservoir is goed geïsoleerd zodat het water nergens naartoe kan. Daardoor is er weinig energie nodig om het water in het reservoir op temperatuur te houden. 

Quooker kraan

Wat zijn de voordelen?

Met een Quooker in huis is wachten op kokend water voorgoed verleden tijd. Zo bespaart u kostbare tijd, en dat elke dag opnieuw. Maar een Quooker kraan is niet alleen tijdbesparend, het heeft nog veel meer te bieden:

  • Lekker kraantjeswater: Doordat het drinkwater optimaal gereinigd wordt, smaakt het water uit uw Quooker véél beter dan gewoon kraantjeswater.
  • Plaatsbesparend: Haalt u een Quooker in huis dan behoort de waterkoker officieel tot het verleden. Zo bespaart u kostbare ruimte in de keuken.
  • Energiebesparend: Heeft u meerdere keren per dag kokend water nodig dan verbruikt u met een Quooker aanzienlijk minder energie dan met een waterkoker. De reden? De Quooker werkt als een soort thermosfles.
  • Waterbesparend: Met een Quooker kraan tapt u nooit meer water dan u nodig heeft.
  • Veilig: Voordat er kokend water uit de kraan stroomt moet u eerst de kindveilige bedieningsknop twee keer indrukken en vervolgens draaien. Een Quooker kraan is dus 100% veilig.

Bovendien geniet u met de Quooker Cube in no-time van bruisend water.

Meer informatie nodig?

Wilt u graag nog meer informatie over een Quooker kraan? Of wilt u er een aanschaffen voor uw keuken? Laat u dan bijstaan door Van der Vurst. Er bestaan verschillende Quooker kranen die van elkaar verschillen op het gebied van functies en design. Samen met u kiezen we de Quooker die het best bij uw noden past. Contacteer ons via 053/39.53.39 of via ons contactformulier.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail