Regenwaterpomp Aalst

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Ben je op zoek naar een regenwaterpomp in regio Aalst?

Denk je eraan om een installatie te plaatsen waarmee je regenwater kan recupereren? Dan is het kiezen voor de juiste regenwaterpomp essentieel. Wij verdelen gekende merken waaronder DAB en Wilo. Aarzel daarom niet en neem direct contact op met dé loodgieter van Aalst! Of het nu gaat om meer informatie of de aanschaf en plaatsing van een nieuwe regenwaterpomp, wij helpen je graag verder. Ons team bestaat uit ervaren installateurs die jouw tevredenheid hoog in het vaandel dragen.

regenwaterpomp-kopen

Waarvoor dient een regenwaterpomp?

Regenwaterpompen worden ingezet voor het hergebruiken van regenwater in- en rondom het huis. Het water wordt hiervoor opgevangen in een reservoir. Deze kan zowel boven- als ondergronds worden geplaatst en kan van plastic of van beton zijn. De regenwaterpomp zuigt het water vervolgens uit de regenput en stuwt het naar de filter.

Waar moet je op letten bij aanschaf van een pomp?

Regenwaterpompen zijn te verkrijgen in verschillende soorten en maten. Voor zowel plaatsing in het water, als buiten het water.

Daarnaast onderscheiden we twee types regenwaterpompen, namelijk toevoer- en afvoerpompen. Voor elke functie die de pomp kan uitvoeren bestaan bovendien ook nog eens verschillende soorten. Zo kunnen pompen al dan niet aanzuigend zijn.

Naast de juiste functionaliteit kan het verder van belang zijn dat jouw pomp ook zonder regenwater werkt. Sommige modellen zorgen in dat geval automatisch voor bijvulling en/of schakelen zelf over op leidingwater. Het is daarom belangrijk om je goed te laten adviseren voor je een regenwaterpomp aankoopt.

Wil je meer informatie over een regenwaterpomp of een vrijblijvende offerte ontvangen in de omgeving van Aalst? Bel ons onmiddellijk op het nummer 053/39.53.39 of neem contact op via ons contactformulier!

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven