Regenwaterpomp kopen

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Regenwaterpomp kopen

Denk je eraan om een regenwaterpomp te kopen? Laat je dan bijstaan door een expert zodat je zeker de juiste keuze maakt. Aarzel daarom niet en neem direct contact op met dé loodgieter van Aalst! Of het nu gaat om meer informatie of de aanschaf en de plaatsing van een nieuwe regenwaterpomp, wij helpen je graag verder. Ons team bestaat uit ervaren loodgieters die jouw tevredenheid hoog in het vaandel dragen.

regenwaterpomp-kopen

Hoe werkt een regenwaterpomp?

Met een regenwaterpomp kan je regenwater hergebruiken. Het water wordt namelijk opgevangen in een reservoir dat zowel boven- als ondergronds geplaatst kan worden. Dit reservoir kan van plastic of beton zijn. De regenwaterpomp zuigt het water vervolgens uit de regenput en stuwt het naar de filter. Je kan het water gebruiken om jouw toilet door te spoelen, jouw wasmachine te doen draaien of zelfs jouw tuin te besproeien. Je zal zien, de prijs van jouw waterfactuur zal behoorlijk dalen. Bovendien is een regenwaterrecuperatiesysteem ook goed voor het milieu.

Hier moet je op letten

Waterpompen zijn er in verschillende soorten en maten, elk geschikt voor diverse doeleinden. Maar welke pomp is voor jou de beste keuze?

Er bestaan twee types regenwaterpompen: toevoer- en afvoerpompen. Verder wordt er ook een onderscheid gemaakt in pompen die in water geplaatst worden en pompen die boven de grond staan. Voor elke functie die een pomp kan uitvoeren, bestaan ook nog eens verschillende soorten. Laat je daarom zeker begeleiden door een expert tijdens jouw aankoop.

Een regenwaterpomp kopen? Bij Van der Vurst zit je goed!

Wil je graag een regenwaterpomp kopen? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier of kom eens langs in onze toonzaal! Wij stellen graag een persoonlijke en vrijblijvende offerte voor je op. Wij zorgen ervoor dat je de beste keuze maakt.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven