Remeha Aalst

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Op zoek naar een Remeha verwarmingssysteem in Aalst en omgeving?

Aarzel niet en kom snel langs in onze toonzaal of neem contact met ons op. Zowel voor een nieuwe installatie als onderhoud of herstelling van jouw bestaande Remeha verwarmingssysteem kan je bij ons terecht. Ons team bestaat uit ervaren loodgieters en installateurs die jouw tevredenheid hoog in het vaandel dragen.

Remeha-Aalst

Diverse verwarmingssystemen

Remeha is al bijna 80 jaar een betrouwbare partner voor de voorziening van warmte en warm water in huis. Het merk staat voor innovatie, kwaliteit en service op het gebied van verwarmingsketels. Ze bieden verschillende oplossingen:

  • Zuinige cv-ketels: Het alternatief voor een oude ketel wanneer je nog niet kan of wil overstappen op een groenere vorm van verwarmen.
  • Warmtepompen: Haal gratis energie uit de lucht of grond en zet die vervolgens om in warmte of koeling. Ideaal voor jouw vloerverwarming, sanitair of zwembad.
  • (Zonne)boilers: Produceer sanitair warm water al dan niet met behulp van de zon.
  • Hybridesystemen; Een combinatie van een lucht/water warmtepomp met een combi condensatieketel.

Een nieuwe Remeha condensatieketel zorgt in vergelijking met een klassieke ketel niet alleen voor aanzienlijke besparingen op jouw verbruik maar zal ook een schonere verbranding met zich meebrengen.

Waarom kiezen voor Remeha?

Remeha maakt het verschil als het gaat over duurzaamheid en efficiëntie en biedt daarnaast ook een uitstekende service. Dankzij de nieuwste gas- en stookolie verwarmingsketels en hernieuwbare energie in de vorm van zonnesystemen en warmtepompen werkt Remeha bovendien mee aan een groenere wereld.

Meer informatie

Ben je op zoek naar een Remeha verwarmingssysteem in Aalst en omstreken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of kom langs in onze toonzaal! Wij stellen graag een vrijblijvende offerte op maat voor je op. Zo weet je exact waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven