Remeha Lede

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Op zoek naar een Remeha verwarmingsketel in Lede en omgeving?

Aarzel dan niet en kom langs in onze toonzaal of neem contact met ons op. Remeha staat bekend voor zijn innovatie, duurzaamheid en service op het gebied van verwarmingssystemen. Bij ons kan je dan ook terecht voor zowel een nieuwe installatie als de herstelling van jouw bestaande Remeha verwarmingssysteem.

Remeha-Lede

Welke verwarmingsketel kiest je best?

De meeste verwarmingsketels die momenteel op de markt komen, zijn condensatieketels. Dit zijn ketels die een deel van de warmte in de vrijgekomen rookgassen opvangen en hergebruiken om cv-water op te warmen. Het rendement van condensatieketels ligt daarom enkele procenten hoger dan bij traditionele ketels.

Naast de besparing op jouw verbruik en dus op jouw energiefactuur, zal een nieuwe Remeha condensatieketel ook zorgen voor een betere verbranding. Zo draagt deze bij aan een beter milieu.

Wil je in de regio Lede een goed advies over de aanschaf of herstelling van een Remeha verwarmingssysteem? Bel ons dan op het nummer 053/39.53.39 of neem contact op via ons contactformulier!

Remeha: ook voor duurzame alternatieven

Een groenere toekomst. Dat is waar je met jouw gezin aan wil meewerken. Of misschien wil je gewoon een comfortabele verwarming met een zo hoog mogelijk rendement en een zo laag mogelijke energiefactuur. Remeha biedt als specialist in verwarmingsoplossingen ook duurzame alternatieven. Zo heb je de keuze uit:

  • Warmtepompen; Haal gratis energie uit de lucht of grond en zet die vervolgens om in warmte of koeling. Ideaal om te koppelen aan jouw vloerverwarming of sanitaire installatie.
  • (Zonne)boilers; Met een zonneboiler vorm je, op een milieuvriendelijke manier, energie van de zon om in warm water.
  • Hybridesystemen; Een combinatie van een lucht/water warmtepomp met een combi condensatieketel.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven