Sanitair Aalst

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Ben je op zoek naar sanitair advies of herstelling in regio Aalst?

Aarzel niet en neem direct contact op met dé sanitair installateur van Aalst! Of het nu gaat om een renovatie of een herstelling van een bestaande sanitaire installatie, wij zorgen dat je snel wordt geholpen. Ons team bestaat uit ervaren installateurs en herstellers die jouw tevredenheid hoog in het vaandel dragen.

3057570823

Waarom kies je voor ons als sanitair installateur?

  • Snelle herstellingen
  • Beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Stipt op tijd geïnstalleerd!

Daarnaast kan je bij ons ook altijd terecht voor een degelijk en goed sanitair advies. Wij ontwerpen jouw badkamer op basis van jouw verwachtingen. Zo weet je precies wat de mogelijkheden in jouw situatie zijn. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw wensen en ideeën zodat je tevreden bent over het resultaat. We maken vrijblijvend een offerte voor je op zodat je weet waar je aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast pik je ondertussen gratis advies mee over energiezuinige oplossingen zoals een warmtepomp of zonneboiler.

Wil je in de regio Aalst een goed advies voor al jouw sanitaire voorzieningen en vakkundig geholpen worden? Bel ons direct op het nummer 053/39.53.39 of neem contact op via ons contactformulier!

Hou ook onze nieuwspagina in de gaten op onze website. Hier vind je maandelijks een blog over een actueel onderwerp. Wist je bijvoorbeeld dat het nog steeds interessant is om zonnepanelen te laten plaatsen? En vergeet natuurlijk niet om ons te bezoeken en te volgen op onze Facebookpagina. Ook hier kan je allerlei tips en adviezen terugvinden over allerlei onderwerpen. Zo blijf je van alle ontwikkelingen op de hoogte! Wist je bijvoorbeeld ook dat het onderhoud van jouw centrale verwarming wettelijk verplicht is? Ook hier kunnen wij je prima mee helpen!

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven