Sanitair Wetteren

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Ben je op zoek naar sanitair advies of herstelling in regio Wetteren?

Ken je een gelukzaliger gevoel dan een heerlijk relaxerend bad na een lange werkdag of het nemen van een verfrissende douche na een stevige work-out? Degelijk sanitair betekent comfort in huis. Laat daarom jouw sanitair installeren of herstellen door een echte vakman zoals Van der Vurst. Wij zijn dé sanitaire specialisten in regio Wetteren.

1496857819

Waarom kiezen voor Van der Vurst?

Is je badkamer aan vernieuwing toe? Vertrouw op Van der Vurst. We ontfermen ons over jouw grond- en rioleringswerken, leidingen, sanitaire installatie en elektriciteit. De werkzaamheden volgen elkaar snel op – zodat je vlug weer in jouw oase van rust duikt. We zorgen bovendien voor een minimum aan overlast tijdens de werken. Verder kan je bij ons rekenen op:

  • Snelle herstellingen
  • Beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Stipt op tijd geïnstalleerd!

Ook kan je bij ons altijd terecht voor een degelijk en goed sanitair advies.

Wij ontwerpen jouw badkamer op basis van jouw verwachtingen. Zo weet je precies wat de mogelijkheden in jouw situatie zijn.

Wil je in de regio Wetteren een goed advies voor al jouw sanitaire voorzieningen en vakkundig geholpen worden? Bel ons direct op het nummer 053/39.53.39 of neem contact op via ons contactformulier!

Ook voor waterontharders

Heb je last van hard water? Schaf dan een waterontharder aan. Niet alleen zorgt dit voor een vermindering van kalk in je water, het is ook beter voor het milieu. Aangezien zacht water nagenoeg geen kalk bevat zal je ook geen last meer hebben van doffe tegels, verkalkte kranen en andere lelijke kalkvlekken. Ramen en vloeren zullen door het gebruik van onthard water weer gaan stralen en glanzen.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven