Sax sanitair

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Sax sanitair, de specialist in badkamers en zoveel meer

Degelijk sanitair betekent comfort in huis. Laat daarom jouw sanitair installeren of herstellen door een echte vakman zoals Van der Vurst. Voor al onze sanitaire voorzieningen werken wij met het uitstekend materiaal van Sax sanitair. Het is dé specialist in badkamers.

Sax-sanitair

Waarom kiezen voor Sax sanitair?

Ken je een gelukzaliger gevoel dan een heerlijk relaxerend bad na een lange werkdag of het nemen van een verfrissende douche na een stevige work-out? Om je deze ervaringen te kunnen bieden gebruiken wij het topmateriaal van Belgische fabrikant Sax sanitair, een echte krak in zijn vak. Al sinds 1990 zet het bedrijf alles op alles om zijn klanten een totale dienstverlening te kunnen bieden.

Sax is door de jaren heen enorm gegroeid. Ze begonnen ooit als sanitaire groothandel, maar zijn nu veel meer dan dat. Ze hebben zichzelf ontplooit tot een technische groep die dankzij hun jarenlange expertise hoogkwalitatieve producten afleveren die bovendien ook energie-efficiënt zijn.

Van sanitair tot duurzame energie

Hun belofte om hun klanten een totale dienstverlening aan te bieden houden ze op de dag van vandaag nog altijd.

Heb je niet alleen nood aan een nieuw bad of toilet, maar kan ook jouw verwarming een upgrade gebruiken? Dan kan je hiervoor ook bij Sax sanitair terecht. In hun ruim aanbod verwarmingselementen vind je zeker wat je zoekt.

Sax heeft alle technieken in huis om je een passend totaalpakket voor te stellen. Naast specialist te zijn in sanitair en verwarming weten ze ook alles over ventilatie, pompen, waterbehandeling en duurzame energie.

Meer weten?

Wil je meer weten over Sax sanitair? Je kan bij ons altijd terecht voor degelijk en goed advies. Samen met jou bekijken we je persoonlijke situatie en maken we vrijblijvend een offerte op maat. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw wensen en ideeën zodat je tevreden bent over het eindresultaat. Wij vinden samen met jou de beste oplossing!

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven