Sax sanitair

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Sax sanitair, de specialist in badkamers en zoveel meer

Degelijk sanitair betekent comfort in huis. Laat daarom uw sanitair installeren of herstellen door een echte vakman zoals Van der Vurst. Voor al onze sanitaire voorzieningen werken wij met het uitstekend materiaal van Sax sanitair. Het is dé specialist in badkamers.

Sax-sanitair

Waarom kiezen voor Sax sanitair?

Kent u een gelukzaliger gevoel dan een heerlijk relaxerend bad na een lange werkdag of het nemen van een verfrissende douche na een stevige work-out? Om u deze ervaringen te kunnen bieden gebruiken wij het topmateriaal van Belgische fabrikant Sax sanitair, een echte krak in zijn vak. Al sinds 1990 zet het bedrijf alles op alles om zijn klanten een totale dienstverlening te kunnen bieden.

Sax is door de jaren heen enorm gegroeid. Ze begonnen ooit als sanitaire groothandel, maar zijn nu veel meer dan dat. Ze hebben zichzelf ontplooit tot een technische groep die dankzij hun jarenlange expertise hoogkwalitatieve producten afleveren die bovendien ook energie-efficiënt zijn.

Van sanitair tot duurzame energie

Hun belofte om hun klanten een totale dienstverlening aan te bieden houden ze op de dag van vandaag nog altijd.

Heeft u niet alleen nood aan een nieuw bad of toilet, maar kan ook uw verwarming een upgrade gebruiken? Dan kan u hiervoor ook bij Sax sanitair terecht. In hun ruim aanbod verwarmingselementen vindt u zeker wat u zoekt.

Sax heeft alle technieken in huis om u een passend totaalpakket voor te stellen. Naast specialist te zijn in sanitair en verwarming weten ze ook alles over ventilatie, pompen, waterbehandeling en duurzame energie.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Sax sanitair? U kan bij ons altijd terecht voor degelijk en goed advies. Samen met u bekijken we uw persoonlijke situatie en maken we vrijblijvend een offerte op maat. Hierbij wordt rekening gehouden met uw wensen en ideeën zodat u tevreden bent over het eindresultaat. Wij vinden samen met u de beste oplossing!

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Onze merken:

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar top