Vloerverwarming Aalst

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Ben je op zoek naar vloerverwarming in regio Aalst?

Aarzel niet en neem direct contact op met dé loodgieter van Aalst! Of het nu gaat om een herstelling van een bestaande vloerverwarming of de installatie van een nieuwe, wij helpen je snel verder. Ons team bestaat uit ervaren installateurs en herstellers die jouw tevredenheid hoog in het vaandel dragen.

Vloerverwarming-aalst

Hoe werkt vloerverwarming?

Vloerverwarming werkt grotendeels volgens hetzelfde principe als radiatoren. Het verdeelt de warmte echter via leidingen die lopen onder het volledige vloeroppervlak. Hierdoor krijg je een gelijkmatigere warmteverdeling doorheen de kamer. Aan de hand van een thermostaat kan je de gewenste temperatuur eenvoudig instellen. Vloerverwarming werkt met stralingswarmte zodat stof zich minder snel verspreidt in huis. In de winter kan je dus onbezorgd op blote voeten rondlopen.

Wil je in de regio Aalst een goed advies voor de aankoop of herstelling van jouw vloerverwarming of centrale verwarming en vakkundig geholpen worden? Bel ons op het nummer 053/39.53.39 of neem contact op via ons contactformulier!

Wat zijn de voor- en nadelen?

Op enkele jaren tijd is vloerverwarming een volwaardig alternatief geworden voor verwarming met radiatoren. Niet onterecht want vloerverwarming is niet alleen aangenamer maar ook energiezuinig en ruimtebesparend. Het zorgt bovendien voor een homogene verwarming van een ruimte waardoor de kamer gelijkmatig verwarmd is en bijgevolg aangenaam aanvoelt.

Het nadeel aan vloerverwarming is dat de leidingen onder de vloer gelegd moeten worden. Daardoor past men dit systeem vaak enkel toe in renovatieprojecten of nieuwbouw. In oudere gebouwen is dit systeem van verwarming meestal niet aanwezig. Hier is het echter wel mogelijk om sleuven in de ondervloer te slijpen waardoor de leidingen toch gelegd kunnen worden.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven