Bent u op zoek naar vloerverwarming in regio Aalst?

Aarzel niet en neem direct contact op met dé loodgieter van Aalst! Of het nu gaat om een herstelling van een bestaande vloerverwarming of de installatie van een nieuwe, wij helpen u snel verder. Ons team bestaat uit ervaren installateurs en herstellers die uw tevredenheid hoog in het vaandel dragen.

Wilt u in de regio Aalst een goed advies voor de aankoop of herstelling van uw vloerverwarming of centrale verwarming en vakkundig geholpen worden? Bel ons op het nummer 053/39.53.39 of neem contact op via ons contactformulier!

Hoe werkt vloerverwarming?

Vloerverwarming werkt grotendeels volgens hetzelfde principe als radiatoren. Het verdeelt de warmte echter via leidingen die lopen onder het volledige vloeroppervlak. Hierdoor krijgt u een gelijkmatigere warmteverdeling doorheen de kamer. Aan de hand van een thermostaat kan u de gewenste temperatuur eenvoudig instellen. Vloerverwarming werkt met stralingswarmte zodat stof zich minder snel verspreidt in huis. In de winter kan u dus onbezorgd op blote voeten rondlopen.

Vloerverwarming aalst

 

Wat zijn de voor- en nadelen?

Op enkele jaren tijd is vloerverwarming een volwaardig alternatief geworden voor verwarming met radiatoren. Niet onterecht want vloerverwarming is niet alleen aangenamer maar ook energiezuinig en ruimtebesparend. Het zorgt bovendien voor een homogene verwarming van een ruimte waardoor de kamer gelijkmatig verwarmd is en bijgevolg aangenaam aanvoelt.

Het nadeel aan vloerverwarming is dat de leidingen onder de vloer gelegd moeten worden. Daardoor past men dit systeem vaak enkel toe in renovatieprojecten of nieuwbouw. In oudere gebouwen is dit systeem van verwarming meestal niet aanwezig. Hier is het echter wel mogelijk om sleuven in de ondervloer te slijpen waardoor de leidingen toch gelegd kunnen worden.

Wilt u meer informatie over onze service en diensten in de omgeving van Aalst? Bel ons direct op het nummer 053/39.53.39 of neem contact op via ons contactformulier!

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Klantengetuigenissen

Enkele dagen geleden zaten we met een ernstig defect in onze verwarmingsinstallatie. Niet enkel de ketel, maar ook de schoorsteen moest grondig gereinigd worden.

De werken zijn prima uitgevoerd, en, heel fijn voor ons, de factuur is nog niet eens zo hoog voor de knappe interventie.

 

– Familie Detremerie, Aalst

Hartelijk bedankt om ons zo snel te helpen gisteren én begin deze week met het lek!

Elly Menten & Koen Van Vaerenbergh

Dank u wel voor de super service en ook een pluim voor de installateur!

Sandra Van Belle

Bedankt voor de propere uitvoering van de werken.

Tom Beeckman

Mochten alle aannemers zoals u zo snel alles oplossen qua openstaande punten van het werfverslag, we zouden niets van stress hebben!

Bedankt!

– Bart

Bedankt voor het mooi en goed werk van u mannen, ik ben zeer tevreden je mag het hun zeggen, ze mogen ook naar zee komen werken binnen kort 🙂

– Bart D.G.

Vandaag onderhoud uitgevoerd en regenwaterfilter verplaatst, prachtig gewerkt zoals altijd.

Bedankt,

– Waldo Vandendriessche

Bedankt voor de snelle interventie vandaag! Ik ben heel tevreden van uw service en wou u dit graag laten weten!

Een fijn weekend gewenst en vriendelijke groeten,

Leander Demets

Bedankt voor de goede werkman en assistent die je gestuurd hebt.

Top service!

– Magda Verheyden

Bedankt voor de spoedig uitvoering. Stijn is een Super werkman.

– Liliane Slagmulder

Eerst en vooral, bedank die mannen maar die bij ons langsgeweest zijn! Suuuuper proper, kei vriendelijk echt topwerk! Bedankt hiervoor!!

Lien Deman

Top firma!! 1 adres en snelle service!

– Lutgarde Van Hecke

Wij wensen graag mee te geven dat wij uitermate tevreden zijn van de samenwerking met beide installateurs en de manier waarop zij de werf netjes hebben afgewerkt en opgekuist. Bijna een unicum in onze bouwervaringen tot nu toe ….

– Evi Vierendeel en Nico Cooman

Deze morgen is de nieuwe boiler geïnstalleerd , alles werkt terug perfect.
Merci voor de snelle interventie en een pluim voor uw installateurs die mooi werk leverden.

– Jürgen Windels 

Op basis van de foto’s hebben wij zeker geen opmerkingen – proper werk, schoon uitgevoerd. 
Dikke duim voor den Bart. Super document dat jullie aanleggen per dossier trouwens – dikke duim voor de Koen.

Met vriendelijke groet,
Dallach Biebaut – Architect

Bedankt voor de vlotte samenwerking, goede afwerking en flexibiliteit. Zoals jullie zouden ze allemaal moeten zijn!

Ivo Blancke

Dikke merci voor de snelle service!

– Filip Stalpaert

Bart en Glen zijn hier een kwartiertje buiten. Ze hebben goed werk geleverd, waren erg voorzichtig (zoals ik had gevraagd) en aangenaam in de omgang.

Ik ben een tevreden klant en zal mondeling reclame maken voor jouw firma.

– Martine Blondeel