Vloerverwarming Lede

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Ben je op zoek naar vloerverwarming in regio Lede?

Aarzel niet en neem direct contact op met dé loodgieter van Lede! Of het nu gaat om een herstelling van een bestaande vloerverwarming of de aanschaf van een nieuwe, wij zorgen dat je snel wordt geholpen. Ons team bestaat uit ervaren installateurs en herstellers die jouw tevredenheid hoog in het vaandel dragen.

Vloerverwarming-aalst

Waarom kies je best voor een vloerverwarming?

Met een vloerverwarming kan je ook in de winter blootsvoets in huis lopen. Er komt geen stof vrij en onderhoud is niet nodig. Dat biedt heel wat voordelen voor mensen die last hebben van allergieën. Op gebied van comfort en gebruiksgemak zijn er dus genoeg voordelen verbonden aan vloerverwarming. Maar er zijn zeker nog een aantal andere voordelen:

  • Verbruikt tot 15% minder energie
  • Volledig onzichtbaar, je creëert meer ruimte in huis
  • Het is beter voor het milieu

Dankzij de gelijkmatige warmteverdeling bereikt men sneller een comfortabel warm gevoel. Hierdoor kan je de thermostaat 2°C lager zetten om hetzelfde comfort te krijgen als met een radiatorverwarming. Ook de relatieve luchtvochtigheid van jouw woning zal verbeteren dankzij dit type van verwarming.

Een vloerverwarming is daarnaast perfect te koppelen aan een warmtepomp. Hierdoor haal je gratis energie uit de natuur. Dit verhoogt het rendement van jouw installatie nog meer!

Loop je helemaal warm voor vloerverwarming? Laat ze dan aanleggen door een expert. Van der Vurst is jouw specialist in Oost- en West-Vlaanderen.

Wil je meer informatie over onze service en diensten in de omgeving van Lede? Bel ons direct op het nummer 053/39.53.39 of neem contact op via ons contactformulier!

Hou ook onze nieuwspagina in de gaten op onze website. Hier vind je maandelijks een blog over een actueel onderwerp. En vergeet natuurlijk niet om ons te bezoeken en te volgen op onze Facebookpagina. Ook hier kan je allerlei tips en adviezen terugvinden over allerlei onderwerpen. Zo blijf je van alle ontwikkelingen op de hoogte!

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven