Waarom kiezen voor Van der vurst?

Ontdek de vele voordelen van airconditioning

Heb je in de zomer last van een warm en benauwd gevoel in jouw woning? Dan is de aanschaf van een airco een goede oplossing. Deze zorgt voor aangename verkoeling tijdens de hete zomermaanden. Wat veel mensen echter niet weten is dat een airconditioning nog veel meer voordelen heeft. Zo kan deze ook voor verwarming zorgen in de koude wintermaanden. Bovendien is een airco zo zuinig, dat het een perfect alternatief voor een cv-ketel is. 

Ontvochtigen en zuiveren van de lucht

Naast het verkoelen en verwarmen, ontvochtigt een airco ook de lucht in jouw woning. Op warme dagen voelt het vaak klam aan. Hierdoor word je suf en kan het zijn dat je niet goed slaapt. Het ontvochtigen van de lucht zorgt ervoor dat je je weer comfortabel voelt in jouw eigen huis. 

Daarnaast is ook het zuiveren van de lucht een voordeel dat een airco biedt. In de lucht zweven veel stofdeeltjes die je de hele dag door inademt. Hier kan je last van krijgen. Doordat een airco de lucht opzuigt en filtert, komt deze gezuiverd terug in jouw kamer. Dit kan een groot voordeel zijn wanneer je allergisch bent voor stof of last heeft van hooikoorts.

Haal nog meer voordeel uit jouw airconditioning

Door jouw airconditioning te koppelen aan een warmtepomp kies je voor een ecologische én zuinige oplossing. Niet alleen is dit goed voor het milieu, maar je bespaart ook heel wat energie. Wil je graag meerdere kamers verkoelen? Dan kan je kiezen voor een multi-split airco. De binnenunits zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en groottes, zodat je elke kamer met de meest geschikte binnenunit kan afwerken.

Meer informatie over airco

Benieuwd naar de mogelijkheden van airconditioning in jouw situatie? Neem dan contact met ons op. Wij stellen graag vrijblijvend een offerte voor je op. Zo weet je exact waar je aan toe bent.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven