Waarom kiezen voor Van der vurst?

Ontdek de vele voordelen van zonnepanelen

Ben je van plan zonnepanelen te laten plaatsen? Dan wil je waarschijnlijk eerst weten welke voordelen die met zich meebrengen. Zo zijn ze niet alleen financieel interessant, maar zijn er nog veel andere voordelen van zonnepanelen. Wij zetten er enkele voor je op een rijtje.

Financieel voordelig en goed voor het milieu

Uiteraard zijn er de financiële voordelen. Ondanks de mogelijke nadelen van de invoering van de digitale meter, blijft het installeren van zonnepanelen een interessante investering. Dit omwille van de gunstige prijs en het rendement. Daarnaast zullen energieprijzen blijven stijgen, terwijl je met zonnepanelen gratis energie produceert. Deze is hernieuwbaar, want zolang er zon is, kan men ook zonne-energie opwekken. Dit in tegenstelling tot fossiele brandstoffen die stilaan uitgeput beginnen te geraken. Het is daarnaast een stuk beter voor het milieu.

voordelen van zonnepanelen

Duurzaamheid

Zonnepanelen zijn duurzaam en dat is reeds bewezen. Zo gaan ze 25 tot 30 jaar mee. De lange levensduur van zonnepanelen komt enerzijds door de technologie maar anderzijds ook vanwege de stevige materialen waarvan ze gemaakt zijn. Zelfs de ergste hagelstorm brengt in principe geen schade toe aan de zonnepanelen. De bovenste laag wordt namelijk bedekt met gehard glas dat ongeveer vijf keer sterker is dan gewoon glas.

Meerwaarde voor jouw woning

Onderzoek heeft aangetoond dat het plaatsen van zonnepanelen een meerwaarde biedt aan jouw woning. Zelfs als je op middellange termijn van plan bent om een ander huis te kopen, dan kunnen zonnepanelen bij de verkoop van jouw huidige pand hiervoor zorgen. Door de aanwezigheid van zonnepanelen voldoet jouw woning aan hogere eisen op de huizenmarkt.

Ontdek nog meer voordelen van zonnepanelen

Wil je meer informatie? Wij laten je graag zien welke voordelen van zonnepanelen en welk rendement voor jou persoonlijk van toepassing zijn. Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat van jouw situatie.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven