Warmtepomp Lede

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Op zoek naar een warmtepomp installateur in Lede?

Ben je op zoek naar een milieuvriendelijk alternatief voor jouw traditionele verwarmingsketel? Met een warmtepomp kies je voor een duurzame energiebron die voor minstens 50% minder CO2-uitstoot zorgt dan bijvoorbeeld een stookolieketel. Aarzel daarom niet en neem direct contact op met dé loodgieter van Lede! Wij voorzien je van het nodige advies en zorgen dat je snel wordt geholpen.

all-electric_warmtepomp

Hoe werkt een warmtepomp?

De werking van een warmtepomp kan je het best vergelijken met de werking van een koelkast, maar dan omgekeerd. Terwijl een koelkast warmte van binnen naar buiten brengt, neemt een warmtepomp juist warmte op uit de omgeving. Ze zijn daarnaast niet alleen geschikt om jouw woning te verwarmen, maar ook voor het opwarmen van sanitair water.

Wat zijn de voordelen van een warmtepomp?

Warmtepompen vormen een uitstekend alternatief voor een klassieke verwarmingsinstallatie op stookolie of gas. Zo heeft een warmtepomp een bijzonder laag energieverbruik.

In vergelijking met een verwarmingssysteem op stookolie of aardgas bespaar je tot 40% op jouw energiekosten. Daarnaast kan je een warmtepomp perfect koppelen aan bijvoorbeeld zonnepanelen. Zo reduceer je de CO2-uitstoot om jouw woning te verwarmen tot nul. 

Naast verwarmen kan een warmtepomp ook voor verkoeling zorgen. Bijvoorbeeld op een warme zomerdag. Een airco is dan niet meer nodig. Het rendement wat koeling betreft ligt wel iets lager dan bij warmte, maar je wint er enorm veel comfort aan. Let wel op dat dit niet bij alle systemen standaard is inbegrepen.

Wil je meer informatie over onze service en diensten in de omgeving van Lede? Bel ons direct op het nummer 053/39.53.39 of neem contact op via ons contactformulier!

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven