Warmtepomp Zottegem

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Op zoek naar een warmtepomp in omgeving Zottegem?

Ben je op zoek naar een milieuvriendelijk alternatief voor jouw traditionele verwarmingsketel? Een warmtepomp kopen is een milieuvriendelijke én economische keuze. Het is dan ook een uitstekend alternatief voor een klassieke verwarmingsinstallatie op mazout of gas. Aarzel daarom niet en neem direct contact op met dé loodgieter van Zottegem! Wij geven jou het nodige advies en zorgen dat je snel wordt geholpen.

Warmtepomp_Zottegem

Waarom kiezen voor een warmtepomp?

Het grote voordeel van een warmtepomp plaatsen is dat deze gebruik maakt van natuurlijke energie. Warmte wordt namelijk aangeleverd via bijvoorbeeld buitenlucht. Alleen de compressor van de pomp verbruikt elektriciteit. Dit scheelt heel wat kosten op jouw energiefactuur.

Wil je in de regio Zottegem een goed advies over de aanschaf van jouw warmtepomp en vakkundig geholpen worden? Bel ons direct op het nummer 053/39.53.39 of neem contact op via ons contactformulier!

Op het gebied van CO2-uitstoot gooit een warmtepomp ook hoge ogen.

Het stoot tot 50% minder CO2 uit dan een stookolieketel, 40% minder dan een gasketel en 30% minder dan een condensatieketel. Gebruik je hernieuwbare energie om elektriciteit op te wekken door bijvoorbeeld zonnepanelen te gebruiken? Dan kan je jouw warmtepomp daaraan koppelen en zo de CO2-uitstoot om jouw woning te verwarmen tot nul reduceren.

Combineer met zonnepanelen en vloerverwarming

Warmtepompen zijn ook ideaal in combinatie met vloerverwarming, omdat beide systemen het best werken bij lage temperaturen. Voor een warmtepomp geldt: hoe lager de watertemperatuur, hoe hoger het rendement van de warmtepomp. Vandaar dat deze heel goed gecombineerd kan worden met vloerverwarming.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven