Weishaupt Aalst

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Op zoek naar een Weishaupt verwarmingssysteem in regio Aalst?

Aarzel niet en kom langs in onze toonzaal of neem contact met ons op. Zowel voor een nieuwe installatie als onderhoud of herstelling van jouw bestaande Weishaupt verwarmingssysteem kan je bij ons terecht. Ons team bestaat uit ervaren installateurs en loodgieters die jouw tevredenheid hoog in het vaandel dragen.

weishaupt-aalst

Verschillende verwarmingssystemen

Service, kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij verwarmingsfabrikant Weishaupt centraal. Het is een van de marktleiders op het gebied van branders en verwarmingssystemen. Ze bieden verschillende oplossingen aan:

  • Condensatieketels; Het alternatief voor een oude ketel wanneer je nog niet kan of wil overstappen op een groenere vorm van verwarmen.
  • Warmtepompen; Haal gratis energie uit de lucht of grond en zet die vervolgens om in warmte of koeling. Uitstekend te combineren met vloerverwarming, sanitair of zwembad.
  • Zonnesystemen; Ideaal voor de aanvulling van condensatiesystemen en warmtepompen. De collectoren zijn robuust en weerbestendig.
  • Boilers; Optimaal geschikt voor de combinatie met Weishaupt zonnesystemen.

Weishaupt biedt je een waaier aan mogelijkheden wanneer je op zoek bent naar een degelijk en energiebesparend verwarmingssysteem.

Waarom kiezen voor Weishaupt?

De producten van Weishaupt zijn gekend om hun lange levensduur en gebruikscomfort. Zo kan je de verwarming eenvoudig met een app of via het internet bedienen vanuit jouw luie zetel. De ketels zijn ook heel stil én zuinig in gebruik. De warmtepompen zijn op hun beurt tot wel 19% zuiniger en hebben een levensduur van 20-25 jaar. Verder krijg je een ruime garantie op de verschillende systemen van Weishaupt.

Meer informatie

Ben je op zoek naar een Weishaupt verwarmingssysteem in de regio Aalst? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of kom langs in onze toonzaal! Wij stellen graag een vrijblijvende offerte op maat voor je op. Zo weet je exact waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven