Well Straler

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Well Straler is de specialist in gaskachels en inbouwhaarden

Van der Vurst is jouw partner voor elke verwarmingsklus in Oost- en West-Vlaanderen. Om jouw woning milieuvriendelijk en zuinig te kunnen verwarmen werken wij enkel samen met de allerbeste fabrikanten. Zoals Well Straler, dé specialist in gaskachels en inbouwhaarden.

Well-Straler-Van-der-Vurst

Daarom kies je voor Well Straler

Sinds de start in 1946 is de Belgische fabrikant Well Straler niet gestopt met groeien. Begin de jaren 50 brachten ze hun eerste verwarmingstoestel op de markt: een petroleumkachel. Enkele jaren later, in 1963, ontwikkelde het bedrijf de gasradiator. En dit was nog maar het begin, want vandaag de dag biedt Well Straler een compleet gamma aan gaskachels en inbouwhaarden.

Het Belgische bedrijf is al een lange tijd een grote speler in de verwarmingssector. Doorheen de jaren hadden ze steeds één specifiek doel voor ogen: kwalitatieve toestellen afleveren aan hun klanten. Dit doen ze door hun producten zelf te vervaardigen. Van de ontwerpfase tot het monteren van de producten, alles gebeurt in hun eigen fabriek in Erembodegem.

Ontdek ons gamma Well Straler verwarmingssystemen

Door sterk in te zetten op onderzoek en innovatie profileert Well Straler zich vandaag de dag als marktleider op vlak van nieuwe technologieën.

Dit zorgt er ook voor dat ze een breed gamma verwarmingssystemen aan hun klanten kunnen aanbieden. Zo hebben ze zowel kachels en haarden op gas, mazout als hout.

Ben je op zoek naar een nieuwe kachel of haard voor jouw woning? Dan zit je goed bij Van der Vurst. Of heeft je bestaande Well Straler verwarmingssysteem nood aan een onderhoud of herstelling? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team bestaat uit ervaren loodgieters en installateurs die jouw tevredenheid hoog in het vaandel dragen.

Meer weten?

Wil je meer weten over Well Straler? Je kan bij ons altijd terecht voor degelijk en goed advies. Samen met je bekijken we jouw persoonlijke situatie en maken we vrijblijvend een offerte op maat. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw wensen en ideeën zodat je tevreden bent over het eindresultaat. Wij vinden samen met jou de beste oplossing!

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven