Zonneboiler installeren

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Zonneboiler installeren: een goed idee

Wil je besparen op je energiekosten? Of wil je gewoonweg jouw steentje bijdragen aan het milieu? Door het plaatsen van een zonneboiler kan je tot wel 70% aan energiekosten besparen op jouw sanitair warm waterverbruik en beperk je aanzienlijk je CO2 uitstoot. Een zonneboiler installeren is dan ook een heel goed idee.

4f02caf9c5

Hoe werkt een zonneboiler?

Met een zonneboiler kan je op een eenvoudige en milieuvriendelijke manier zonne-energie omzetten in warm water. De panelen die we op je dak plaatsen, bestaan uit een netwerk van buizen waar een vloeistof doorheen loopt. Deze vloeistof wordt door de zonnestralen verwarmd en gaat dan naar een boiler die de warmte overzet op het leidingwater. Dit kan je vervolgens gebruiken voor huishoudelijke taken zoals koken, wassen, douchen, …, maar bijvoorbeeld ook voor de vloerverwarming of het verwarmen van een zwembad.

Hoeveel ruimte heb je nodig op je dak?

De zonnecollector is meestal enkele vierkante meters groot en bedekt dus niet het hele dak.

De grootte van de collector hangt af van het aantal personen in het huishouden. Bij 4 personen volstaat al een collector van 3 tot 4 m2. De rest van de ruimte op het dak kan je bijvoorbeeld gebruiken voor zonnepanelen.

Laat een zonneboiler installeren door een vakman

Een zonneboiler werkt het beste wanneer deze goed wordt geplaatst. Deze zelf plaatsen doe je daarom beter niet. Je laat dit best over aan een professionele installateur. Deze heeft de nodige kennis en ervaring om de zonneboiler op een correcte manier te plaatsen waardoor je verzekerd bent van een optimale werking en garantie. Laat de plaatsing van jouw zonneboiler daarom aan ons over.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven