Zonnepanelen Lede

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Ben je van plan om zonnepanelen te kopen in regio Lede?

Aarzel dan niet en neem direct contact op met Van der Vurst, dé loodgieter van Lede. Bij ons kan je terecht voor zowel thermische als fotovoltaïsche zonnepanelen. Thermische zonnepanelen zetten de warmte van de zon om in warm water. Met een zonneboiler kan je dit water vervolgens gebruiken voor huishoudelijke taken zoals koken, wassen en douchen. Fotovoltaïsche zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit. Zo bespaar je flink op jouw energiefactuur.

Man installing alternative energy photovoltaic solar panels on roof

Loop je rond met het idee om zonnepanelen aan te schaffen, dan is het wel fijn om meer te weten over de voordelen van zonnepanelen. We hebben ze voor je op een rijtje gezet, dat maakt kiezen hopelijk een stuk makkelijker.

  • Met zonnepanelen op jouw dak wek je jouw eigen groene stroom op, helemaal duurzaam;
  • Je bespaart op een makkelijke en overzichtelijke manier op jouw energierekening;
  • Zonnepanelen voegen waarde toe aan jouw huis, net als goede isolatie of een zuinige cv-ketel dat doen;
  • Het plaatsen van zonnepanelen zal ook de waarde van jouw huis verhogen;
  • Zonnepanelen hebben weinig onderhoud nodig, de kosten hiervoor blijven daarom laag;

Ook in de winter doen zonnepanelen goed hun werk. Bij een heldere lucht, koude wind en lagere temperaturen werken de zonnecellen het best.

Wil je weten waar je zonnepanelen het best plaatst of wil je meer informatie over onze service en diensten in en rondom Lede? Bel ons dan direct op het nummer 053/39.53.39 of neem contact op via ons contactformulier!

Bezoek en volg ook onze Facebookpagina. Hier kan je allerlei tips en advies terugvinden over verschillende onderwerpen. Op de nieuwspagina van onze website vind je verder elke maand een blog over een actueel onderwerp. Zo blijf je van alle ontwikkelingen op de hoogte!

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven