Op zoek naar een ervaren loodgieter in Wetteren die u helpt?

 

Aarzel niet en neem direct contact op met dé loodgieter van Wetteren! Wij helpen elke dag mensen met allerlei soorten werkzaamheden op dit vlak. U kan bij ons dan ook terecht voor allerlei (dringende) zaken, zoals:

  • Periodiek onderhoud aan verwarmingsketels
  • Lekkages en verstoppingen
  • Installatie van uw badkamer, zonnepanelen en/of verwarming
  • Reparaties van leidingen en apparatuur

Ons team bestaat uit ervaren installateurs en loodgieters die uw tevredenheid hoog in het vaandel dragen. Als loodgieter is het daarnaast belangrijk om up-to-date te zijn van de laatste ontwikkelingen en door continue opvolging garanderen we u niet alleen snel resultaat, maar ook kwalitatief vakmanschap.

Wilt u in de regio Wetteren snel en vakkundig geholpen worden? Bel ons direct op het nummer 053/39.53.39 of neem contact op via ons contactformulier!

Advies en offerte op uw maat

Loodgieter WetterenBovendien kan u bij dé loodgieter van Wetteren altijd terecht voor een degelijk en goed advies. Of het hierbij nu gaat om het renoveren of compleet installeren van een nieuwe badkamer of het plaatsen van zonnepanelen, wij bekijken samen met u wat het beste in uw situatie past. Wij stellen daarbij samen met u een offerte op zodat u precies weet wat het gaat kosten. Hierbij wordt rekening gehouden met uw wensen en ideeën zodat u tevreden bent over het resultaat. 

Wilt u meer informatie over onze service en diensten in de omgeving van Wetteren? Bel ons direct op het nummer 053/39.53.39 of neem contact op via ons contactformulier!

Hou verder ook zeker onze nieuwspagina in de gaten op onze website. Hier vindt u elke maand een blog over een actueel onderwerp. Wist u bijvoorbeeld dat er twee verschillende systemen zonnepanelen bestaan?

Vergeet natuurlijk niet om ons ook te bezoeken en te volgen op onze Facebookpagina. Hier kan u allerlei tips en adviezen terugvinden over allerlei onderwerpen. Zo blijft u van alle ontwikkelingen op de hoogte! Wist u bijvoorbeeld dat een vloerverwarming ideaal te combineren is met een warmtepomp? Ook hier kunnen wij u prima mee helpen!

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Klantengetuigenissen

Enkele dagen geleden zaten we met een ernstig defect in onze verwarmingsinstallatie. Niet enkel de ketel, maar ook de schoorsteen moest grondig gereinigd worden.

De werken zijn prima uitgevoerd, en, heel fijn voor ons, de factuur is nog niet eens zo hoog voor de knappe interventie.

 

– Familie Detremerie, Aalst

Super service, stipt en keurig werk! Bedankt!

– Sandra Van Belle

Mochten alle aannemers zoals u zo snel alles oplossen qua openstaande punten van het werfverslag, we zouden niets van stress hebben!

Bedankt!

– Bart

Bedankt voor het mooi en goed werk van u mannen, ik ben zeer tevreden je mag het hun zeggen, ze mogen ook naar zee komen werken binnen kort 🙂

– Bart D.G.

Vandaag onderhoud uitgevoerd en regenwaterfilter verplaatst, prachtig gewerkt zoals altijd.

Bedankt,

– Waldo Vandendriessche

Bedankt voor de goede werkman en assistent die je gestuurd hebt.

Top service!

– Magda Verheyden

Bedankt voor de spoedig uitvoering. Stijn is een Super werkman.

– Liliane Slagmulder

Top firma!! 1 adres en snelle service!

– Lutgarde Van Hecke

Wij wensen graag mee te geven dat wij uitermate tevreden zijn van de samenwerking met beide installateurs en de manier waarop zij de werf netjes hebben afgewerkt en opgekuist. Bijna een unicum in onze bouwervaringen tot nu toe ….

– Evi Vierendeel en Nico Cooman

Deze morgen is de nieuwe boiler geïnstalleerd , alles werkt terug perfect.
Merci voor de snelle interventie en een pluim voor uw installateurs die mooi werk leverden.

– Jürgen Windels 

Op basis van de foto’s hebben wij zeker geen opmerkingen – proper werk, schoon uitgevoerd. 
Dikke duim voor den Bart. Super document dat jullie aanleggen per dossier trouwens – dikke duim voor de Koen.

Met vriendelijke groet,
Dallach Biebaut – Architect

Dikke merci voor de snelle service!

– Filip Stalpaert

Bart en Glen zijn hier een kwartiertje buiten. Ze hebben goed werk geleverd, waren erg voorzichtig (zoals ik had gevraagd) en aangenaam in de omgang.

Ik ben een tevreden klant en zal mondeling reclame maken voor jouw firma.

– Martine Blondeel