Loodgieter Wetteren

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Op zoek naar een ervaren loodgieter in Wetteren die je helpt?

Aarzel niet en neem direct contact op met dé loodgieter van Wetteren! Wij helpen elke dag mensen met allerlei soorten werkzaamheden op dit vlak. Je kan bij ons dan ook terecht voor allerlei (dringende) zaken, zoals:

  • Periodiek onderhoud aan verwarmingsketels
  • Lekkages en verstoppingen
  • Installatie van jouw badkamer, zonnepanelen en/of verwarming
  • Reparaties van leidingen en apparatuur
Loodgieter-Wetteren

Ons team bestaat uit ervaren installateurs en loodgieters die jouw tevredenheid hoog in het vaandel dragen. Als loodgieter is het daarnaast belangrijk om up-to-date te zijn van de laatste ontwikkelingen en door continue opvolging garanderen we je niet alleen snel resultaat, maar ook kwalitatief vakmanschap.

Wil je in de regio Wetteren snel en vakkundig geholpen worden? Bel ons direct op het nummer 053/39.53.39 of neem contact op via ons contactformulier!

Advies en offerte op jouw maat

Bovendien kan je bij dé loodgieter van Wetteren altijd terecht voor een degelijk en goed advies. Of het hierbij nu gaat om het renoveren of compleet installeren van een nieuwe badkamer of het plaatsen van zonnepanelen, wij bekijken samen met jou wat het beste in jouw situatie past. Wij stellen daarbij samen met je een offerte op zodat je precies weet wat het gaat kosten.

Hierbij wordt rekening gehouden met jouw wensen en ideeën zodat je tevreden bent over het resultaat.

Wil je meer informatie over onze service en diensten in de omgeving van Wetteren? Bel ons direct op het nummer 053/39.53.39 of neem contact op via ons contactformulier!

Hou verder ook zeker onze nieuwspagina in de gaten op onze website. Hier vind je elke maand een blog over een actueel onderwerp. Wist je bijvoorbeeld dat er twee verschillende systemen zonnepanelen bestaan?

Vergeet natuurlijk niet om ons ook te bezoeken en te volgen op onze Facebookpagina. Hier kan je allerlei tips en adviezen terugvinden over allerlei onderwerpen. Zo blijf je van alle ontwikkelingen op de hoogte! Wist je bijvoorbeeld dat een vloerverwarming ideaal te combineren is met een warmtepomp? Ook hier kunnen wij je prima mee helpen!

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven