Bespaar tijd en geld met een waterverzachter

 

U wilt een waterverzachter kopen omdat u het water te hard vindt en de kalkaanslag beu bent? Een waterontharder zorgt ervoor dat u geen kalkvlekken meer zal vinden op tegels, douchekraan of -wand. Schoonmaken gaat veel sneller, maar dat is niet het enige voordeel. Het zorgt er ook voor dat uw elektrische apparaten, zoals wasmachine, boiler of koffiezetapparaat langer meegaan. Zo bespaart u geld op dure herstellingen van verkalkte apparaten.

Bent u de kalkaanslag op uw tegels en kranen beu? Schaf dan een waterverzachter aan. Neem contact met ons op via het nummer 053/39.53.39 of vul ons contactformulier in. 

 

Hoe werkt een waterverzachter?

De meeste ontharders zijn ionenuitwisselaars. Dat wil zeggen dat het water door een kunsthars vloeit dat negatief geladen is. Deze hars zal de positief geladen ionen zoals kalk, ijzer en magnesium uit het water halen. Zo krijgt u zacht water en is het bacteriologisch gezuiverd. Op het moment dat het kunsthars verzadigd is zorgt het zout ervoor dat deze de calcium- en magnesiumionen los laat. Zo kan het hars opnieuw zijn werk doen. 

Waterverzachter kopen werking

Wilt u een waterverzachter kopen? Neem dan contact met ons op via het nummer 053/39.53.39 of vul ons contactformulier in. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden in uw persoonlijke situatie.

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Hou onze nieuwspagina in de gaten op onze website. Hier vindt u maandelijks een blog over een actueel onderwerp. Wist u bijvoorbeeld dat een energiezuinige woning loont? Bezoek en volg zeker ook onze Facebookpagina. Hier kan u allerlei tips en adviezen terugvinden over allerlei onderwerpen. Zo blijft u van alle ontwikkelingen op de hoogte! Wist u bijvoorbeeld ook dat het onderhoud van uw centrale verwarming wettelijk verplicht is? Ook hiervoor kan u bij ons terecht!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Klantengetuigenissen

Enkele dagen geleden zaten we met een ernstig defect in onze verwarmingsinstallatie. Niet enkel de ketel, maar ook de schoorsteen moest grondig gereinigd worden.

De werken zijn prima uitgevoerd, en, heel fijn voor ons, de factuur is nog niet eens zo hoog voor de knappe interventie.

 

– Familie Detremerie, Aalst

Super service, stipt en keurig werk! Bedankt!

– Sandra Van Belle

Mochten alle aannemers zoals u zo snel alles oplossen qua openstaande punten van het werfverslag, we zouden niets van stress hebben!

Bedankt!

– Bart

Bedankt voor het mooi en goed werk van u mannen, ik ben zeer tevreden je mag het hun zeggen, ze mogen ook naar zee komen werken binnen kort 🙂

– Bart D.G.

Vandaag onderhoud uitgevoerd en regenwaterfilter verplaatst, prachtig gewerkt zoals altijd.

Bedankt,

– Waldo Vandendriessche

Bedankt voor de goede werkman en assistent die je gestuurd hebt.

Top service!

– Magda Verheyden

Bedankt voor de spoedig uitvoering. Stijn is een Super werkman.

– Liliane Slagmulder

Top firma!! 1 adres en snelle service!

– Lutgarde Van Hecke

Wij wensen graag mee te geven dat wij uitermate tevreden zijn van de samenwerking met beide installateurs en de manier waarop zij de werf netjes hebben afgewerkt en opgekuist. Bijna een unicum in onze bouwervaringen tot nu toe ….

– Evi Vierendeel en Nico Cooman

Deze morgen is de nieuwe boiler geïnstalleerd , alles werkt terug perfect.
Merci voor de snelle interventie en een pluim voor uw installateurs die mooi werk leverden.

– Jürgen Windels 

Dikke merci voor de snelle service!

– Filip Stalpaert

Bart en Glen zijn hier een kwartiertje buiten. Ze hebben goed werk geleverd, waren erg voorzichtig (zoals ik had gevraagd) en aangenaam in de omgang.

Ik ben een tevreden klant en zal mondeling reclame maken voor jouw firma.

– Martine Blondeel