Waterverzachter kopen

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Bespaar tijd en geld met een waterverzachter

Je wil een waterverzachter kopen omdat je het water te hard vindt en de kalkaanslag beu bent? Een waterontharder zorgt ervoor dat je geen kalkvlekken meer zal vinden op tegels, douchekraan of -wand. Schoonmaken gaat veel sneller, maar dat is niet het enige voordeel. Het zorgt er ook voor dat jouw elektrische apparaten, zoals wasmachine, boiler of koffiezetapparaat langer meegaan. Zo bespaar je geld op dure herstellingen van verkalkte apparaten.

Waterverzachter-kopen-werking

Ben je de kalkaanslag op jouw tegels en kranen beu? Schaf dan een waterverzachter aan. Neem contact met ons op via het nummer 053/39.53.39 of vul ons contactformulier in. 

Hoe werkt een waterverzachter?

De meeste ontharders zijn ionenuitwisselaars. Dat wil zeggen dat het water door een kunsthars vloeit dat negatief geladen is. Deze hars zal de positief geladen ionen zoals kalk, ijzer en magnesium uit het water halen. Zo krijg je zacht water en is het bacteriologisch gezuiverd. Op het moment dat het kunsthars verzadigd is zorgt het zout ervoor dat deze de calcium- en magnesiumionen los laat. Zo kan het hars opnieuw zijn werk doen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Hou onze nieuwspagina in de gaten op onze website. Hier vind je maandelijks een blog over een actueel onderwerp. Wist je bijvoorbeeld dat een energiezuinige woning loont? Bezoek en volg zeker ook onze Facebookpagina. Hier kan je allerlei tips en adviezen terugvinden over allerlei onderwerpen. Zo blijf je van alle ontwikkelingen op de hoogte! Wist je bijvoorbeeld ook dat het onderhoud van jouw centrale verwarming wettelijk verplicht is? Ook hiervoor kan je bij ons terecht!

Wil je een waterverzachter kopen? Neem dan contact met ons op via het nummer 053/39.53.39 of vul ons contactformulier in. Wij adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden in jouw persoonlijke situatie.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven