Zonnepanelen Denderleeuw

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Zonnepanelen kopen in regio Denderleeuw?

Zonnepanelen zijn een populaire vorm van groene energie. Je ziet ze ondertussen bijna overal en de prijs ervan neemt af. Overweeg je om er zelf aan te schaffen? Aarzel dan niet en neem contact op met Van der Vurst, dé zonnepanelen expert in regio Denderleeuw.

Zonnepanelen Zottegem

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

Loop je rond met het idee om zonnepanelen aan te schaffen, dan is het wel fijn om meer te weten over de voordelen van zonnepanelen. We hebben ze voor je op een rijtje gezet, dat maakt kiezen hopelijk een stuk makkelijker.

  • Met zonnepanelen op jouw dak wek je jouw eigen groene stroom op, helemaal duurzaam;
  • Je bespaart op een makkelijke en overzichtelijke manier op jouw energierekening;
  • Zonnepanelen zijn een meerwaarde voor jouw huis. Uit onderzoek blijkt dat een huis met zonnepanelen niet alleen sneller verkoopt, maar ook meer opbrengt. Een win-win situatie dus;
  • Zonnepanelen hebben weinig onderhoud nodig, de kosten hiervoor blijven daarom laag;

Benieuwd naar nog meer voordelen van zonnepanelen? Lees dan zeker deze blog.

Laat je adviseren door Van der Vurst

Bij ons kan je altijd terecht voor een degelijk en goed advies. Of het nu gaat om het plaatsen van zonnepanelen, de renovatie van een oude badkamer of het installeren van een warmtepomp, wij zorgen voor een advies op maat. De offerte stellen we samen met jou op. Hierbij houden we te allen tijde rekening met jouw wensen zodat je zeker tevreden bent van het resultaat.

Zonnepanelen kopen in regio Denderleeuw?

Wil je weten wat de terugverdientijd is en hoeveel je kan besparen in jouw persoonlijke situatie? We geven je graag meer uitleg. Onze experts staan voor je klaar!

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven