Zonnepanelen Zottegem

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Zonnepanelen kopen in regio Zottegem?

Zonnepanelen zijn een populaire vorm van groene energie. Je ziet ze steeds vaker en de prijs ervan neemt af. Overweeg je om er zelf aan te schaffen? Aarzel dan niet en neem contact op met Van der Vurst, dé zonnepanelen expert in regio Zottegem.

Zonnepanelen Zottegem

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

De wereld vraagt om steeds meer energie, om meer elektriciteit. Jammer genoeg draagt de energieproductie bij tot de klimaatopwarming en zorgt ze ervoor dat fossiele brandstoffen in sneltempo uitgeput geraken. Daarom moeten we op zoek naar alternatieve energiebronnen, zoals zonne-energie.

We zetten de belangrijkste voordelen van zonne-energie op een rij:

  • Minder CO2-uitstoot. De energie die zonnepanelen opwekken is schone energie. Tijdens het opwekken komt er geen CO2 vrij. Bovendien worden zonnepanelen op een milieuvriendelijke manier geproduceerd en zijn ze voor 90% recycleerbaar.
  • Lagere energierekening. Met zonnepanelen wek je je eigen elektriciteit op. Je bent dus niet meer volledig afhankelijk van je energieleverancier.
  • Makkelijk te installeren. De plaatsing van zonnepanelen hoeft helemaal niet lang te duren. Meestal neemt de installatie slechts één dag in beslag.
  • Je woning stijgt in waarde. Door te investeren in zonne-energie stijgt het energielabel van je huis. Hierdoor stijgt je woning in waarde.
  • Lange levensduur en weinig onderhoud. Zonnepanelen genieten van een lange levensduur. Zo heb je zeker 25 jaar profijt van je investering. Bovendien vereisen ze niet veel onderhoud. Het meeste vuil wordt automatisch terug weggespoeld.

Benieuwd naar nog meer voordelen van zonnepanelen? Lees dan zeker deze blog.

Laat je bijstaan door Van der Vurst

Bij ons kan je altijd terecht voor een degelijk en goed advies. Of het nu gaat om het plaatsen van zonnepanelen, de renovatie van een oude badkamer of het installeren van een warmtepomp, wij zorgen voor een advies op maat. De offerte stellen we samen met jou op. Hierbij houden we te allen tijde rekening met jouw wensen zodat je zeker tevreden bent van het resultaat.

Zonnepanelen kopen in regio Zottegem?

Ben je op zoek naar meer informatie over zonnepanelen in regio Zottegem? Of wil je weten wat de terugverdientijd is en hoeveel je kan besparen in jouw persoonlijke situatie? We geven je graag meer uitleg. Neem contact op via het contactformulier of bel ons op 053/39.53.39.

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven