Loodgieter Berlare

Waarom kiezen voor Van der vurst?

Jouw expert in comfort thuis te Berlare

Op zoek naar een betrouwbare loodgieter in Berlare? Van der Vurst staat klaar om jouw woongenot naar een hoger niveau te tillen. Met een passie voor vakmanschap en een streven naar ultieme klanttevredenheid biedt ons team van ervaren professionals een breed scala aan loodgietersdiensten.

loodgieter

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Is jouw sanitair, verwarming of ventilatie defect? Dan wil je liever vandaag dan morgen een oplossing. Je kan bij ons terecht voor allerlei (dringende) zaken, zoals:

Daarnaast kan je bij dé loodgieter van Berlare ook altijd terecht voor een degelijk en goed advies. Zo bekijken we, samen met jou, wat in jouw situatie het beste past. Wij stellen daarbij samen een offerte op zodat je precies weet wat het gaat kosten.

Wil je meer informatie over onze service en diensten in de omgeving van Berlare? Bel ons direct op het nummer 053/39.53.39 of neem contact op via ons contactformulier!

Hou zeker onze nieuwssectie op onze website in de gaten. Hier publiceren we maandelijks een blog over een actueel thema. Zo leggen we bijvoorbeeld uit waarom en wanneer je best je mazoutketel laat vervangen.

Vergeet niet om ons ook te bezoeken en te volgen op onze Facebookpagina, waar je tips en advies vindt over diverse onderwerpen. Op deze manier blijf je op de hoogte van alle recente ontwikkelingen! Wist je trouwens dat je een warmtepomp ook in een bestaande woning kan installeren? Ook hiervoor kan je op ons rekenen!!

Meer info en vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij helpen je graag verder.

Van der Vurst bvba

Gentsesteenweg 274A
9420 Erpe-Mere

T. 053 39 53 39
M. info@vandervurst.be

BTW-nummer: BE0879.849.287

Volg ons

Scroll naar boven